Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 18:29

Ακόμη τρεις στη Λάβα | Ομάδα με πλάνο

Η τόνωση του ρόστερ της Λάβας καλά κρατεί, καθώς μετά τους τέσσερις παίκτες που αποκτήθηκαν από του "Εμποριανούς" στις 17 Αυγούστου, σήμερα υπήρξαν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν και θα πλαισιώσουν την ομάδα της Θήρας.

Ο λόγος για τον δεξιό οπισθοφύλακα Κατσαμανη Χαραλαμπο που αποκτήθηκε από τον ΑΣ Νέων Αλμυρό Ηρακλείου, τον Τερματοφύλακα Καρρά Δημήτρη που μέχρι πέρυσι άνηκε στο δυναμικό της Θύελλας Καμαρίου, καθώς επίσης και τον αμυντικό Θοδωρή Λειβαδάρο που αγωνιζόταν στον Α.Ο Ελπίς Σάπων Κομοτηνής.

Ομάδα με πλάνο

Πάντως ο Γενικός αρχηγός της Λάβας Μάριος Γαλανός με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, φρόντισε να διευκρινίσει τους στόχου που θα έχει στο καθεξής η Λάβα: « Η ομάδας μας ενισχύετε για έναν και μοναδικό σκοπό που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός δυνατού και πειθαρχημένου συνόλου, που σε ένα χρονικό πλάνο διετίας, όπου με την προσθήκη παιχτών από τις ακαδημίες και με το υπάρχων υλικό να είμαστε σε θέση να πρωταγωνιστούμε στα τοπικά πρωταθλήματα Κυκλάδων. Βέβαια ο μεγάλος μας στόχος και πόθος όλων είναι μέσα σε αυτό το διάστημα να γίνει η τοποθέτηση χλοοτάπητα και η ανακατασκευή του γηπέδου μας στο Εμπορείο θήρας».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares